EMslim, nieuwe technologie in niet-invasieve Body Slimming

Twee applicators met een zeer hoge intensiteit worden op het doelgebied geplaatst, zoals de buikspieren, dijen of billen. De applicators genereren vervolgens intense elektromagnetische golven die onwillekeurige spiersamentrekkingen veroorzaken.

 

emslim spiertonus vergrotenBody slim emslimemslim repareren van spierweefsel

Deze samentrekkingen veroorzaken het vrijkomen van vrije vetzuren, die vetafzettingen afbreken en de spiertonus en kracht vergroten. Dit is vergelijkbaar met een normale workout, bijvoorbeeld sit-ups. Tijdens de workout zorgt de stimulatie voor het opnieuw opbouwen en repareren van spierweefsel, wat resulteert in sterkere, stevigere spieren.

 

Mechanisme van spiercontractie

EMslim: Mechanisme van spiercontractie

De HI-EMT gebruikt een specifiek frequentiebereik dat geen spierrelaxatie toelaat tussen twee opeenvolgende stimulaties. De spier wordt gedwongen om meerdere seconden in gecontraheerde toestand te blijven. Bij herhaaldelijke blootstelling aan deze hoge belastingscondities wordt het spierweefsel gestrest en gedwongen zich aan te passen.

 

Zenuwimpulsen veroorzaken een biochemische reactie die ervoor zorgt dat myosine blijft hangen aan actine. Myosine is een motoreiwit dat samen met actinevezels zorgt draagt voor samentrekking van de spieren.

EMslim is het equivalent van 20.000 tot 30.000 pijnloze sit-ups of squats

EMslim vereist de behandeling geen anesthesie, incisies of ongemak. In feite kunnen klanten achterover leunen en ontspannen, terwijl het apparaat het equivalent van 20.000 tot 30.000 pijnloze sit-ups of squats uitvoert.

 

 

20.000 tot 30.000 pijnloze sit-ups of squats

Uitvoeren van behandelingen met de EMslim

Slechts 30 minuten per behandeling! In totaal zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig, met een interval van 2 tot 3 dagen, in een periode van 2 tot 3 weken. Er is geen hersteltijd na de behandeling. Spierpijn treedt niet of nauwelijks op.

 

De EMslim is voorzien van verschillende unieke programma’s. Ieder programma is opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals bij een echt fysiek trainingsprogramma. Het programma is ontworpen voor een maximale stimulatie hetgeen leidt tot het beste resultaat.

Lees verder
maak een keuze